Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

«Τα πεθερικά μου κατηγορούν σε εμένα τον αρραβωνιαστικό μου!» - Θέκλα Πετρίδου

«Τα πεθερικά μου κατηγορούν σε εμένα τον αρραβωνιαστικό μου!» - Θέκλα Πετρίδου: Μια νεαρή γυναίκα αρραβωνιάστηκε και πήγε να ζήσει στην περιοχή από την οποία κατάγεται ο άνδρας της. Πηγαίνοντας εκεί, έχει συνειδητοποιήσει πως τα πεθερικά της κάνουν ψυχολογικό πρόβλημα στον αρραβωνιαστικό της και μάλιστα δεν διστάζουν να της τον κατηγορήσουν....!

Παρουσίαση του βιβλίου "Ψυχολογικός Πόλεμος" στη Λεμεσό 24/1/2020 - Θέκλα Πετρίδου

Παρουσίαση του βιβλίου "Ψυχολογικός Πόλεμος" στη Λεμεσό 24/1/2020 - Θέκλα Πετρίδου: Η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του βιβλίου μου 'Ψυχολογικός Πόλεμος' που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός θα γίνει στη Λεμεσό! Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 6μμ στο ΤΕΠΑΚ Αμφιθέατρο 2, Κτήριο Στοά Τάσος Παπαδόπουλος. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Μαρία Αφροδίση Χαραλάμπους. Σας περιμένω!

«Χωρίσαμε αλλά εξακολουθούμε να δουλεύουμε μαζί....» - Θέκλα Πετρίδου

«Χωρίσαμε αλλά εξακολουθούμε να δουλεύουμε μαζί....» - Θέκλα Πετρίδου: Μια νεαρή γυναίκα κατάφερε με πολύ κόπο να χωρίσει από μια κακοποιητική σχέση, στην οποία ο σύντροφος της δεν της φερόταν με σεβασμό και εκτίμηση. Παρόλο που χώρισαν όμως, η ίδια επιλέγει να συνεχίσει να εργάζεται στον ίδιο χώρο μαζί του και ευελπιστεί πως αυτό δεν θα την επηρεάσει ψυχοσυναισθηματικά και πως θα καταφέρει να μάθει να αγαπάει τον εαυτό της...